Veličanstvena Mercedesova B-klasa: Luksuzni Monovolumen za obitelj

Mercedes-Benz B-klasa treće generacije, poznata i kao W247 2019, donosi luksuzni monovolumen s izvrsnim performansama na tržište. Debitirala je krajem 2018. za modelsku godinu 2019., a njezina platforma dijeli se s popularnom A-klasom, što je postavlja kao privlačan izbor za moderne obitelji.

Izgradnja na uspješnoj platformi

Proizvođač automobila Mercedes-Benz uspješno je transformirao prvu generaciju A-klase iz malenog monovolumena u atraktivan hatchback. Unatoč tomu, uprava tvrtke uvijek je vjerovala da će prostraniji model s istom platformom biti idealan izbor za obitelji. Stoga su odlučili razviti B-klasu koja je upravo to i postala. Koristeći platformu A-klase, B-klasa je donijela pravo osvježenje u luksuzni monovolumen segment.

Elegancija s vanjske strane

B-klasa je osvojila srca kupaca svojim unatrag pomaknutim prednjim svjetlima i atraktivnim dizajnom. Središnja rešetka na prednjem dijelu vozila dolazi u dvije verzije – s dvije lamele ili 3D mrežastim dizajnom, inspiriranim prestižnom podružnicom AMG. Profil vozila odiše sportskom elegancijom zahvaljujući strmim poklopcima motora i uzlaznoj liniji pojasa. Stražnja vrata zakrivljena prema naprijed i uski krajnji stražnji stupovi daju vozilu prepoznatljiv izgled.

Prostranost i udobnost unutra

Unutrašnjost B-klase impresionira s visoko postavljenim sjedalima koja omogućuju velikodušan prostor za noge svim putnicima. Prednji putnici uživaju u udobnosti školjkastih sjedala, koja su dostupna kao opcija s visokim podupiračima za dodatnu podršku. Kontrolna ploča na središnjoj konzoli opremljena je MBUX infotainment sustavom, a osjećaj luksuza pojačava dvostruki zaslon koji se proteže ispred vozača.

Raznolikost motora

Mercedes-Benz B-klasa 2019 nudi raznolike izbore motora kako bi zadovoljila potrebe različitih vozača. Kupci mogu odabrati između benzinskih ili turbodizelskih motora, a velik dio ponude osigurava priznati proizvođač automobila Renault. No, to nije sve, jer je na raspolaganju i plug-in hibridna verzija koja pruža još veću ekonomičnost i ekološku osviještenost.

Luksuzna B-klasa za obitelj

Mercedes-Benz B-klasa treće generacije, W247 2019, predstavlja izniman luksuzni monovolumen koji je osvojio tržište svojom kombinacijom prostranosti, udobnosti i vrhunske tehnologije. Izgrađena na uspješnoj platformi s A-klasom, ovaj model privlači pažnju svojim elegantnim dizajnom, dok raznoliki izbor motora pruža priliku svakom vozaču da pronađe savršeni pogon za svoje potrebe. Mercedes-Benz B-klasa 2019 je bez sumnje pravi izbor za moderne obitelji koje žele kombinaciju stila i praktičnosti u jednom vozilu.

Objavljeno dana