Višenamjenski krevetić NICO

Višenamjenski krevetić NICO dizajniran je kako bi pružio funkcionalnost i sigurnost za vaše dijete od trenutka rođenja pa sve dok ne postanu dovoljno samostalni da izlaze iz krevetića. Ovaj inovativni krevetić omogućuje vam prilagodbu na tri različite razine, čime osigurava udobnost i praktičnost u različitim fazama djetetovog razvoja. Također, brzo i lako uklanjanje jedne strane omogućuje vam da krevetić pretvorite u dnevni krevet, čime dobivate funkcionalan i prilagodljiv komad namještaja za dječju sobu.

NICO se ističe svojim čvrstim drvenim stranicama i elegantnim dizajnerskim nogama koje ne samo da dodaju estetsku vrijednost, već i olakšavaju održavanje higijene u sobi. Izrađen od izdržljivog borovog drva, ovaj krevetić spaja izdržljivost s bezvremenskim stilom, tako da će se savršeno uklopiti u različite dekoracije dječje sobe.

Sigurnost je od suštinskog značaja, stoga možete biti potpuno mirni znajući da su korišteni samo netoksični materijali tijekom proizvodnje. Zaobljeni rubovi dodatno smanjuju rizik od ozljeda, a klasične drvene stranice na dvije strane pružaju dodatnu sigurnost, sprječavajući djetetovo ispadanje iz krevetića. Ovaj proizvod također zadovoljava stroge sigurnosne standarde, uključujući EN 716, EN 71-3 i BS 8509:2008+A1:2011.

Kada je riječ o praktičnosti, NICO krevetić nudi prostrani spavaći prostor dimenzija 120×60 cm, što znači da će vaše dijete moći koristiti krevetić tijekom dužeg razdoblja. Tri razine podešavanja madraca omogućuju vam prilagodbu visine, što je posebno korisno pri stavljanju djeteta u krevetić ili kada dijete raste. Dizajnerske drvene noge čine čišćenje ispod krevetića jednostavnim, eliminirajući potrebu za pomicanjem namještaja svaki put kada trebate usisavati.

Funkcionalnost ovog krevetića je iznimna – njegov minimalistički, skandinavski dizajn će se lako uklopiti u svaki interijer. NICO krevetić raste zajedno s vašim djetetom i može se brzo i jednostavno pretvoriti u dnevni krevet kada vaše dijete bude dovoljno veliko.

Sastav materijala uključuje borovo drvo, obrađeno drvo, HDF ploče i MDF zaštitnu ogradu, čime se osigurava izdržljivost i kvaliteta. S težinom od 18,25 kg, NICO krevetić lako se može premještati po potrebi.

Uz dimenzije proizvoda od 123,8 x 65,5 x 83,8 cm, NICO je savršen izbor za roditelje koji traže siguran, praktičan i elegantan krevetić za svoje najmlađe. Neka NICO raste zajedno s vašim djetetom i pruži im udoban i siguran prostor za spavanje i odmor tijekom njihovog odrastanja.

Objavljeno dana