KREVETIĆ AZZURRA DESIGN GLAM UNO×8

Luksuzni i elegantni kreveti mogu dodati poseban šarm svakoj spavaćoj sobi. Azzurra Design Glam Uno×8 krevet je vrhunski izbor za one koji žele kombinaciju udobnosti, stila i vrhunske kvalitete.

Značajke krevetića Azzurra Design Glam Uno×8

Azzurra Design Glam Uno×8 krevetić je pažljivo izrađen s ciljem pružanja vrhunskog iskustva spavanja. Evo nekoliko ključnih značajki koje čine ovaj krevetić posebnim:

1. Moderan dizajn: Krevetić Azzurra Design Glam Uno×8 ističe se svojim modernim i elegantnim dizajnom. Sa širokim izborom boja, uzoraka i završnih obrada, ovaj krevet će se lako uklopiti u bilo koji stil uređenja.

2. Luksuzni materijali: Kada je riječ o udobnosti, krevet je opremljen vrhunskim materijalima. Visokokvalitetna presvlaka od mekane tkanine pruža osjećaj nježnosti i ugode.

3. Prilagodljivost: Azzurra Design Glam Uno×8 krevet nudi širok spektar prilagodljivih opcija. Možete odabrati različite tipove uzglavlja, uznožja i dodatne značajke prema svojim željama i potrebama.

4. Ergonomska potpora: Ovaj krevetić pruža izvrsnu potporu za dobar položaj tijela tijekom spavanja. Pruža optimalnu potporu kičmi i pomaže u održavanju ispravne posturalne ravnoteže.

5. Izdržljivost i dugotrajnost: Azzurra Design Glam Uno×8 krevet izrađen je s vrhunskom kvalitetom i pažljivim zanatom. Materijali i konstrukcija osiguravaju dugotrajnost krevetića čak i pri redovitoj upotrebi.

Napokon jedan proizvod koji raste i koji se mijenja zajedno sa Vašim djetetom. Sa 8 specifičnih različitih funkcija, od dječjeg krevetića do sofe i bez potrebe za kupnjom dodatnog i skupog pribora. U kompletu se nalazi i originalna posteljina Azzurra Design i dva madraca koja prate razvoj krevetića.

Karakteristike:

Moderan dizajn
Madrac je podesiv u dvije visine
Pokretna bočna stranica
Odvojiva bočna stranica
4 okretna kotača za lakšu manipulaciju
Ortopedski madrac
Set posteljine (poplun, jastučnica, ogradica)
Trake za spajanje krevetića sa bračnim krevetom
Dostupan u četiri boje: crna, bijela, siva i bež.

Uz krevetić možemo Vam ponuditi prematalicu koja se kupuje posebno, komplet plahti za kolijevku Azzurra Design Glam koji se kupuje posebno, kao i komplet plahti za krevetić Azzurra Design Luce. Azzurra Design Glam Bianco – Culla Lettino 8 in 1 – Prezzo Reale

Dimenzije kreveta: 71×130×100 cm Dimenzije koljevke: 71×81×100 cm Visine od tla (uključujući madrac): U visokom položaju: 58 cm Međupoložaj: 39 cm Najniži položaj (Montesorri funckija): 19 cm. Materijal: bukovo drvo. Made in Italy.

Luksuz i udobnost

Krevet je mjesto gdje provodimo veliki dio svog vremena, stoga je važno osigurati da je udoban i luksuzan. Azzurra Design Glam Uno×8 krevet nudi upravo to. Zahvaljujući mekanim materijalima i pažljivoj konstrukciji, ovaj krevet će vam pružiti dubok i miran san. Bez obzira jeste li ljubitelj mekih madraca ili preferirate čvršće površine za spavanje, ovaj krevet će se prilagoditi vašim potrebama. Kada uređujemo spavaću sobu, estetika igra važnu ulogu. Azzurra Design Glam Uno×8 krevet donosi dozu elegancije i stila u vaš prostor. S njegovim modernim dizajnom i raznobojnim opcijama, možete stvoriti izgled koji odražava vašu osobnost i stil uređenja. Bilo da preferirate klasičan crni ili bijeli krevet, sofisticiranu sivu ili toplu bež boju, Azzurra Design Glam Uno×8 krevet će postati središnji komad u vašoj spavaćoj sobi.

Izdržljivost i trajnost

Azzurra Design Glam Uno×8 krevet izrađen je s pažnjom i kvalitetom. Materijali koji se koriste u njegovoj izradi, kao što je bukovo drvo, osiguravaju izdržljivost i dugotrajnost. Bez obzira na to koliko ga često koristite, ovaj krevet će zadržati svoj oblik, udobnost i izgled godinama.

Zdravstvene prednosti

Dobar san ključan je za naše fizičko i mentalno zdravlje. Azzurra Design Glam Uno×8 krevet pruža potporu tijelu tijekom spavanja, pomažući u održavanju ispravnog položaja kičme i smanjenju pritiska na zglobove i mišiće. Uz ortopedski madrac i prilagodljivu visinu, ovaj krevet će vam omogućiti kvalitetan san i osvježenje svakog jutra.

Jednostavna prilagodba

Azzurra Design Glam Uno×8 krevet nudi širok spektar prilagodljivih opcija. Možete lako prilagoditi visinu madraca prema potrebama svog djeteta. Pokretna bočna stranica omogućuje vam jednostavan pristup krevetiću, dok odvojiva bočna stranica pruža fleksibilnost kada dijete odraste. Ovaj krevet također dolazi s četiri okretna kotača, što olakšava premještanje krevetića po prostoriji.

Krevetić Azzurra Design Glam Uno×8 je ultimativan izbor za roditelje koji žele kombinaciju stila, udobnosti i trajnosti. Sa svojim modernim dizajnom, prilagodljivim opcijama i vrhunskim materijalima, ovaj krevet će zadovoljiti sve vaše potrebe. Pruža udoban i zdravstveno ispravan prostor za spavanje vašeg djeteta, dok istovremeno dodaje eleganciju i ljepotu u vašu spavaću sobu. S Azzurra Design Glam Uno×8 krevetićem, stvarate idealan ambijent za miran i kvalitetan san.

Objavljeno dana