Autosjedalica Cybex Sirona Gi i-Size: Novi Standard u Sigurnosti i Komforu za Vaše Najmlađe

U svijetu dječjih autosjedalica, Cybex Sirona Gi i-Size zauzima vodeću poziciju, pružajući vrhunsku sigurnost i udobnost za djecu u dobi od 3 mjeseca do 4 godine. Ova autosjedalica, dio nove generacije Sirona modela, osvojila je prestižnu titulu “Best in Class” od strane ADAC-a u 2021. godini, ističući se u grupi autosjedalica 0+/1.

Jedna od ključnih značajki Sirona Gi i-Size autosjedalice je sposobnost vožnje suprotno smjeru od 3 mjeseca pa sve do navršene 15. godine djeteta, pružajući time izvanrednu fleksibilnost i dugotrajnu sigurnost. Osim toga, ova autosjedalica dolazi s Isofix okretnom bazom, olakšavajući roditeljima postavljanje djeteta u sjedalicu i izvlačenje iz nje.

Razlika između Comforta i PLUS verzije leži u tkanini, gdje PLUS verzija sadrži 3D mrežaste umetke koji poboljšavaju prozračnost do šest puta, pružajući dodatnu udobnost tijekom vožnje u toplijim mjesecima.

Ova autosjedalica je opremljena nizom inovativnih značajki koje postavljaju nove standarde u sigurnosti, uključujući sustav linearne bočne zaštite L.S.P koji apsorbira do 25% energije, tehnologiju ER-Tech koja štiti područje vrata i glave djeteta te sigurnosni pojas u 5 točaka s mekom podstavom.

Cybex Sirona Gi i-Size pruža roditeljima mir uma s 12 položaja za podešavanje naslona za glavu i podesivim nagibom autosjedalice u pet različitih položaja, osiguravajući udobnost i podršku tijekom vožnje. Uz Isofix sustav za ugradnju, autosjedalica se čvrsto fiksira u vozilu, a Cybex baza omogućuje rotaciju sjedalice za 360 stupnjeva, olakšavajući pristup i izlazak djeteta.

Dimenzije autosjedalice su 71 x 49 x 68 cm, teži 14,1 kg i može se koristiti u oba smjera vožnje. Zračni materijali poboljšavaju protok zraka, dok otvori za zračenje na bočnoj strani dodatno pridonose udobnosti djeteta. Autosjedalica također dolazi s perivom i uklonjivom navlakom za lakše održavanje.

S Cybex Sirona Gi i-Size, roditelji dobivaju kombinaciju vrhunske sigurnosti, funkcionalnosti i udobnosti, postavljajući novi standard u svijetu dječjih autosjedalica.

Objavljeno dana